RETETAR

vineri, 8 iulie 2016

Curry (pui, vita, miel)(India)

     

Ingrediente:

-          Carne cuburi
-          Ceapa cuburi
-          Morcovi cuburi
-          Ardei gras cuburi
-          Telina cuburi
-          Rosii cuburi
-          Curry mix
-          Chimen pudra
-          Turmeric
-          Coriandru pudra
-          Ulei
-          Sare
-          Piper

Preparare:

   Se calesc legumele in uleiul incins. Carnea se fierbe in prealabil.
   Cand carnea  este fiarta se pune peste legume si se prajesc impreuna. Se adauga restul de ingrediente si se prajesc 2-3 minute apoi se adauga putina apa si se acopera pentru  a se fierbe mai bine si a iesi tot lichidul din legume si a se forma sosul. Cand carnea si legumele sunt fierte se gusta si se mai adauga sare si piper sau alte condimente daca mai este nevoie.

      Prezentare:


    Se serveste fierbinte cu orez fiert si popadom. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu