RETETAR

miercuri, 6 iulie 2016

Pui cu mazăre și ciuperci în sos de smântână

    Ingrediente:

-          Pui întreg tăiat 1/8
-          Ceapă feliată 100g 
-          Morcovi rondele 100g
-          Mazăre boabe 500g
-          Ciuperci champinion feliate sau dacă sunt mici întregi 200g
-          Frankfurten de pui afumat 100g
-          Ardei gras julienne 100g
-          Smântână de gătit 250ml
-          Foi dafin 1 buc
-          Concentrat de pui cub   1 buc
-          Sare
-          Piper alb
-          Ulei 50ml
-          Mărar tocat

   Preparare:

   Se prăjește puiul în ulei.
   Se adaugă ceapa și morcovii când puiul este ușor prăjit.
   Se adaugă apoi și ardeiul, mazărea și ciupercile, foi de dafin și putină sare și piper alb. 
   Se acoperă totul cu un capac și se lasă 10 minute acoperit amestecând din când în când până ce carnea este fiartă. Se adaugă apoi smântâna și cubul de pui concentrat, se lasă 2 minute să fiarbă, se termină gustul cu sare și piper după gust. 

  Prezentare:

  Se servește fierbinte cu mărar tocat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu