RETETAR

joi, 7 iulie 2016

Prajitura de banane

Ingrediente:

-          3 cani faina
-          3 lingurite praf de copt
-          3 lingurite scortisoara
-          1 lingurita sare
-          5 oua
-          3 cani zahar
-          1 ½ cani ulei
-          1 ½ cani lapte batut
-          Esenta de vanilie
-          500g banane piure
-          ½  cutie ananas piure
-          1 pahar alune macinate.

     Preparare:

  Primele 4 ingrediente se amesteca intr-un bol.      
  Urmatoarele 5 ingrediente se amesteca si se omogenizeaza de mana sau in malaxor pana ce devin uniforme.
  Se adauga primele 4 ingrediente si se mai amesteca pana ce se face o crema fara cocoloase.    
  O data butterul format se adauga bananele, ananasul si nucile si se mai amesteca inca 2 minute.
  Se pune aluatul astfel format intr-o tava tapetata cu hartie pergament, aluminum sau unt si faina.

  Se introduce la cuptor la temperatura de 180*C pentru 45 de minute sau pana cand este gata .

     Prezentare:

  Se serveste cu toping din branza crema sau frisca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu