Ingrediente:
- 3 cani faina
- 3 lingurite praf de copt
- 3 lingurite scortisoara
- 1 lingurita sare
- 5 oua
- 3 cani zahar
- 1 ½ cani ulei
- 1 ½ cani lapte batut
- Esenta de vanilie
- 500g banane piure
- ½ cutie ananas piure
- 1 pahar alune macinate.
Preparare:
Primele 4 ingrediente se amesteca intr-un bol.
Urmatoarele 5 ingrediente se amesteca si se omogenizeaza de mana sau in malaxor pana ce devin uniforme.
Se adauga primele 4 ingrediente si se mai amesteca pana ce se face o crema fara cocoloase.
O data butterul format se adauga bananele, ananasul si nucile si se mai amesteca inca 2 minute.
Se pune aluatul astfel format intr-o tava tapetata cu hartie pergament, aluminum sau unt si faina.
Se introduce la cuptor la temperatura de 180*C pentru 45 de minute sau pana cand este gata .
Prezentare:
Se serveste cu toping din branza crema sau frisca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu