RETETAR

marți, 15 noiembrie 2016

Vita caldereta

 Beef Caldereta

-          1 kg vita taiata bucati             Beef cut cubes big
-          1 cutie (350g) pate de ficat     Liver spread
-          5 cepe tocate                          Onion chopped
-          5 catei usturoi tocati              Garlic cloves                                                       chopped
-          6 rosii felii                             Tomato sliced
-          1 cana pasta de tomate           Tomato paste  Cup
-          3 ardei verde                          Green bell pepper
-          3 ardei rosii                             Red bell pepper
-          4 buc chilly feliati                   Pcs sliced chilly
-          3/4 cana cascaval ras                Cheese grated
-          2 cani stock de vita sau apa      Cups water or beef stock
-          1/4 cana ulei                             Cup oil 

    Se soteaza usturoiul si ceapa. Apoi se adauga rosiile , ardeiul si chilly. Cand sunt gata se adauga vita fiarta in avans, pasta de tomate si se fierbe o ora sau pana ce se inmoaie vita.

   Se adauga cascavalul, se da gustul cu sare si se serveste fierbinte cu orez alb fiert.

   Fry the garlic and onion. Add the tomatoes, bell pepper and chilly. When they ready it is added the beef, boiled in advance, tomato paste and it is boiled until all ingredients are soft. 
  Than you add the grated cheese, set the taste with salt and it is served hot with plain steamed rice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu